Despre EY România

0

de mii de angajați
în toată lumea

0

birouri EY

0

de ani experiență
pe piața din România,

0

clienți
satisfăcuți

Valorile noastre

Integritate

Valorile noastre definesc cine suntem. Acestea sunt credințele fundamentale ale organizației noastre globale.

Energie

Valorile noastre influențează modul în care lucrăm unul cu celălalt, felul în care ajutăm clienții și ne implicăm în comunitățile noastre.

Respect

Valorile noastre ghidează acțiunile și comportamentul nostru.

Entuziasm

În fiecare zi, fiecare dintre noi face alegeri care influențează direct modul în care ne suntem perepuți și modul în care clienții noștri ne percep pe noi.

Lucrul în echipă

Programul de recompensare a angajaților,
Better Starts with You, permite oamenilor noștri să recunoască și să sărbătorească persoane și echipe din cadrul EY care trăiesc în mod constant valorile noastre.

Curajul de a conduce

Valorile noastre ne dau încrederea că folosim principiile corecte pentru a lua decizii în întreaga organizație globală.

Clienții noștri

În 2017, EY România aniversează 25 de ani de activitate, o perioadă în care a contribuit la viitorul României prin: sprijinirea mediului antreprenorial, consultanța oferită investitorilor străini înainte de intrarea pe piața locală și asistența acordată statului în privatizarea marilor companii românești.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

 

Din top 300 companii din România deservite
Instituții bancare și de asigurări deservite
Din Top 300 de companii din Romania auditate

Avem peste 25 ani de experienţă pe piaţa local, având în portofoliul nostru de clienţi peste 700 de companii.

Acces direct la specialiștii EY din toată lumea

Căutați servicii profesionale de primă clasă?