EY ExpressExperienta de care ai nevoie pentru a pune bazele unei cariere de succes!

Ne-am decis sa inlocuim procesul standard de recrutare cu o serie de actiuni si activitati mult mai potrivite stilului tau: iti testezi skill-urile de acasa, pentru ca testele sunt online; nu te punem pe drumuri pentru ca avem la dispozitie un super tool de video-interviu; te invitam la un super eveniment de 3 zile, care va cuprinde diferite traininguri si exercitii, atat individuale, cat si de grup. Care este scopul? Sa vedem daca facem echipa buna impreuna! Avand integrate componente de learning si gaming, cu siguranta vom petrece cateva ore super cool impreuna, iar la final iti promitem ca vei sti mai multe despre tine, despre ce poti si despre cum poti fi si mai bun. Si daca esti deja printre cei mai buni, vei primi si o super oferta de job! Ce cautam? Potential! Cautam acei tineri, studenti, masteranzi sau proaspat absolventi, pentru care dezvoltarea, cariera si invatarea sunt o prioritate.

Care sunt pasii

Dupa ce aplici, vei primi o invitatie sa faci testele online. Apoi iti spunem cum te-ai descurcat, care sunt punctele tale forte, ce ai putea imbunatati. Urmeaza un interviu video, pentru care nu ai nevoie decat de o conexiune stabila la internet si o atmosfera linistita. Daca ajungi pana aici stim cu totii ca iti doresti sa participi la EY Express si ai toate calitatile necesare. Cei mai buni dintre cei care aplica vor fi invitati la un eveniment de tip Assessment Center cu o durata de 3 zile, pe parcursul carora vor participa la diferite traininguri si exercitii individuale si de echipa, care le permite specialistilor in recrutare sa identifice si sa dezvolte o serie de competente necesare unui parcurs de success in companie. Ce mai astepti? Inca nu ai aplicat?

Editia trecuta

EY Express 2017  a imbinat strategii de invatare inedite si abilitati practice, fiind bazat pe:

 • Antrenarea a cinci competente cheie– rezolvarea de probleme complexe si gandirea critica, managementul interpersonal, exceptional client service, managementul riscului, managementul de proiect.
 • Gamification– sistem de puncte sustinut de un storyline, care sa declanseze atat cooperare, cat si concurenta intre participanți. Punctele sunt acordate individual si pe echipe si permit evaluarea progresului si a abilitatilor dobandite.
 • Gandire digitala– folosirea SLACK și WORDPRESS pentru realizarea de proiecte, colectarea datelor si evaluare.
 • Feedback direct de la traineri si mentori
 • Invatare peer-to-peer –un raport adecvat intre proiecte de lucru in echipa, proiecte individuale si sesiuni de mentorat.

0

zambete

0

cafele

0

planuri de viitor

0

colegi noi

Ce cautam:

 • Studenti, masteranzi sau proaspat absolventi care isi doresc mai mult decat un job si sunt motivati sa isi construiasca o cariera
 • Sa stii limba engleza la nivel mediu-avansat
 • Dorinta si curiozitate de a intelege nevoile clientilor
 • Atentie la micile detalii
 • Sa stii sa folosesti Word, PowerPoint si Excel la capacitatea lor maxima
 • Dorinta de a cere si de a accepta feedback-ul
 • Sa fii motivat, cu o atitudine pozitiva, orientata catre business