Legal – Asistență juridică

Radu și Asociații | EY Law este societatea de avocați din România afiliată EY în România. Biroul nostru face parte din rețeaua globală EY Law, în cadrul căreia își desfășoară activitatea peste 2.000 de avocați în 80 de țări.

În România, echipa Radu și Asociații | EY Law, formată din 35 de avocați, oferă atât servicii de consultanță juridică (remarcându-se în materiile dreptului societar, fuziunilor și achizițiilor, finanțărilor, dreptului imobiliar și dreptului muncii), cât și asistență și reprezentare în fața autorităților și instanțelor judecătorești românești și internaționale, cu o puternică practică de controverse fiscale.

Echipa Radu și Asociații | EY Law este coordonată de Dragoș Radu, un experimentat avocat, specializat în fuziuni și achiziții, investiții de tip “private equity” și drept imobiliar cu o experiență de 20 de ani în consilierea clienților internaționali.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul litigiilor fiscale, Emanuel coordonează practica de controverse fiscale precum și pe cea de litigii a Radu și Asociații | EY Law. Este recunoscut ca un avocat de referință pentru domeniul litigiilor fiscale fiind singurul avocat din România care a reușit să redeschidă doua dintre cele mai mari rafinării românești ce fuseseră închise de autoritățile fiscale. Datorită activității sale, societatea noastră de avocați a fost nominalizată de revista International Tax Review la categoria Societatea Europeană a Anului 2017 în domeniul Litigiilor Fiscale, o premieră pentru o practică de litigii fiscale din România.

Pentru detalii va rugam accesați site-ul dedicat: www.eylaw.ro

Servicii:

Drept societar / Fuziuni și Achiziții
Finanțări și Instituții Financiare
Controverse și dispute fiscal
Drept comercial și dreptul concurenței
Dreptul muncii
Drept imobiliar
Restructurări și insolvență
Litigii și Arbitraj

Căutați servicii profesionale de primă clasă?