Servicii

TAX – Asistență Fiscală

Scopul serviciilor noastre fiscale este de a asista companiile să funcționeze în modul cel mai eficient în mediul fiscal dinamic din România.

Citeste mai mult
Advisory – Asistență în afaceri

Echipa noastră vă poate ajuta în procesul de reorganizare a afacerii, în elaborarea programelor de management al schimbării sau în cadrul implementării unor schimbări majore în sistemele.IT.

Citeste mai mult
TAS – Asistență în tranzacții

Folosim avantajul competitiv dat de resursele şi de cunoştinţele reţelei globale EY, precum şi de experienţa locală, pentru a oferi clienţilor servicii de asistenţă tranzacţională adaptate nevoilor lor specifice.

Citeste mai mult
Legal – Asistență juridică

EY Law este firma de avocatură afiliată EY în România. Principala noastră calitate este aceea că putem oferi servicii juridice de top în mod integrat, lucrând îndeaproape cu colegii noştri specializaţi în serviciile “tradiţionale” ale EY.

Citeste mai mult
Audit – Assurance

Respectăm Metodologia Globală de Audit a EY, care ne permite descoperirea zonelor de risc şi derularea serviciilor noastre în modul cel mai eficient în ceea ce priveşte aplicarea standardelor internaţionale corespunzătoare fiecărui proiect.

Citeste mai mult
Cum te putem ajuta?

Contactează cel mai apropiat birou EY România sau completează formularul online și te vom contacta noi.

Căutați servicii profesionale de primă clasă?