Vrei mai multe detalii despre aplicația EY VAT Check sau vrei un cont de acces?

Completează formularul de contact și un reprezentant EY România te va contacta pentru a-ți da mai multe informații

De ce ai nevoie de aplicația EY VAT Check?

2018 a început cu un nou set de reguli privind plata TVA, prin intrarea în vigoare a mecanismului TVA split. Chiar dacă acesta vizează doar companiile aflate în insolvență sau care au datorii la plata TVA, în realitate, obligațiile tuturor plătitorilor de TVA au devenit mai complexe începând cu 1 ianuarie. Astfel, pe lângă obligația de a verifica dacă furnizorii lor au un cod valid de TVA, dacă acest cod a fost declarat inactiv și dacă aplică TVA la încasare, companiile trebuie, începând de anul acesta, să verifice și dacă acești furnizori aplică plata defalcată a TVA.

Îndeplinirea tuturor acestor obligații atrage costuri și resurse suplimentare, care sunt uneori ignorate de contribuabili, fiind mari consumatoare de timp și o povară pentru angajați. Nerespectarea obligațiilor atrage însă sancțiuni considerabile, care pot ajunge până la 100% din valoarea TVA, așa cum s-a dovedit în nenumărate inspecții fiscale.

Aplicația EY VAT Check este o soluție care simplifică semnificativ efortul companiilor și reduce timpul alocat acestor operațiuni de verificare.

mockup3(1)

Ai mai multe întrebări despre EY VAT Check?

Caracteristicile aplicației online EY VAT Check

mockup4
  • EY VAT check poate verifica atât tranzactiile curente, cât și cele precedente.
  • EY VAT check funcționează independent de sistemul ERP al companiilor, putând fi folosit imediat și fără costuri de adaptare.
  • Pentru utilizarea EY VAT check tot ce trebuie sa faceți e să încărcați o lista cu codurile de TVA ale partenerilor sau pur și simplu declarația 394. Apoi EY VAT check face totul cu un singur click.
  • Toate acestea în acelasi timp în toate bazele de date ale ANAF!

Completează formularul și un reprezentant EY România te va contacta pentru a-ți da mai multe informații despre aplicația EY VAT Check sau pentru a te ajuta să-ți creezi un cont de utilizator.

Vrei să folosești aplicația EY VAT Check? Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în cel mai scurt timp!

Persoane de contact EY VAT Check

Alex Milcev

Partener EY România

email: alexander.milcev@ro.ey.com

telefon: +40 21 402 4000

Jean-Marc Cambien

Partener, EY România

email: jean-marc.cambien@ro.ey.com

telefon: +40 21 402 4000

Costin Manta

Senior Manager, EY România

email: costin.manta@ro.ey.com

telefon: +40 21 402 4000